Tjänster

Nedan finner ni en del av våra tjänster och vad vi är specialiserade inom. För service/reparationer klicka HÄR!

MOTOROPTIMERING

Vår huvudsyssla är motoroptimering och vi är specialiserade inom detta område. Vill du ha mer effekt, lägre förbrukning och en trevligare karaktär då är detta alternativ det rätta för dig! Programvaran är helt skräddarsydd och gjord utefter bilens originalfil. Optimera bilen, lastbilen, husbilen, traktorn eller båten för mer effekt eller för lägre förbrukning, oavsett vilket så finns vi där för att uppfylla dina önskemål! Bläddra fram ditt fordon HÄR för att se vad vi kan erbjuda! Vi erbjuder oss även möjligheten att bänka bilen före och efter optimeringen med vår virtuella dyno. Vi utför även andra tjänster, så som: DPF OFF, EGR OFF, AdBlue, Pops & Bangs, Map switch, bortprogrammering av fartspärr eller felkoder, VAG-com justeringar (VCDS) m.m.


Läs mer

AK-SWITCH

Motoroptimera ditt fordon själv utan förkunskaper eller utan att behöva öppna motorhuven. Det enda du gör är att plugga in AK-switchen i bilens OBD-uttag. Efter ett par enkla knapptryck och några minuter så är bilen optimerad med den nya mjukvaran. Lika enkelt är det att återgå till original.
(klicka nedan för mer information)Läs mer

VÄXELLÅDSOPTIMERING

Alla våra optimeringar är skräddarsydda utefter just din unika bil/motor. Vi anpassar mjukvaran utefter din växellåda och i vissa fall optimerar vi även växellådan.
(klicka nedan för mer information)

Läs mer

ELEKTRONISK SÄNKNING

Har du luftfjädring i din Audi/VAG? Då kan vi sänka/höja denna för lägre eller högre markfrigång. Sänkningen utförs med hjälp av dator genom omprogrammering av luftfjädringssystemet – ingen påverkan görs på bilen och kan därför lätt återställas till originalnivå.
(klicka nedan för mer information)

Läs mer

EXTRA/DOLDA FUNKTIONER

Extra/dolda funktioner på: Audi, BMW, Seat, Skoda och Volkswagen.
(klicka nedan för mer information)


Läs mer

Foliering/Solfilm

Kommer inom kort..


Läs mer