Tjänster

Nedan finner ni en del av våra tjänster och vad vi är specialiserade inom.
För service/reparationer klicka HÄR!

MOTOROPTIMERING

Vår huvudsyssla är motoroptimering och vi är specialiserade inom detta område. Optimera bilen för mer effekt eller för lägre förbrukning, oavsett vilket så finns vi där för att uppfylla dina önskemål!
Bläddra fram ditt fordon HÄR för att se vad vi kan erbjuda!


Läs mer

AK-SWITCH

Motoroptimering med vår populära AK-SWITCH! Väldigt smidigt och användarvänligt, det perfekta alternativet för dig som vill kunna utföra optimeringen när och var som helst! Inga förkunskaper krävs och resultatet blir densamma vare sig du besöker någon av våra stationer eller utför det med vår handenhet.
(klicka nedan för mer information)Läs mer

DYNO (rullande landsväg)

Vi erbjuder professionell effektmätning med vår splitternya och moderna Bapro 4WD dyno/rullande landsväg som klarar av både 2wd (bakhjulsdrift eller framhjulsdrift) samt även 4wd (fyrhjulsdrift). Vår dyno är bland en av de världsledande som simulerar vägen på ett enastående sätt. Vi klarar av att mäta upp till 2000hk till en topphastighet på 360km/h.
(klicka nedan för mer information)

Läs mer

VÄXELLÅDSOPTIMERING

Alla våra optimeringar är skräddarsydda utefter just din unika bil/motor. Vi anpassar mjukvaran utefter din växellåda och i vissa fall optimerar vi även växellådan.
(klicka nedan för mer information)

Läs mer

ELEKTRONISK SÄNKNING

Har du luftfjädring i din Audi/VAG? Då kan vi sänka/höja denna för lägre eller högre markfrigång. Sänkningen utförs med hjälp av dator genom omprogrammering av luftfjädringssystemet – ingen påverkan görs på bilen och kan därför lätt återställas till originalnivå.
(klicka nedan för mer information)

Läs mer

EXTRA/DOLDA FUNKTIONER

Extra/dolda funktioner på: Audi, BMW, Seat, Skoda och Volkswagen.
(klicka nedan för mer information)


Läs mer