Varumärken Det finns 25 varumärken

per sida
Visar 1 - 20 av 25 artiklar
 • AK-Performance Exhaust  AK - Performance Exhaust är nytillverkat sportsystem för den kräsne! Kvalité, utseende, passform, flöde, vikt - allt det bästa i ett! Systemet är designat/utvecklat samt testat utav AK-Tuning som är specialiserade inom motoroptimering! Alla system kommer kvalitets testade och utvecklade med antigen rostfritt stål av hög kvalité (304) eller Titanium! Avgasspjäll med fjärr ingår med de flesta avgassystemen samt kolfiber ändrör! Eftersom vi är så självsäkra på detta avgassystem så lämnar vi hela 5 års garanti!

 • Akrapovic  Med ett Akrapovic system pratar man bäst effekt, ljud, utseende, vikt, passform och kvalitet. Man tummar inte på något utan allt är helt enkelt på en nivå som ingen annan. Akrapovic samarbetar med bland annat Aston Martin Racing, Audi Motorsport, BMW Motorsport & Porsche mfl.
 • Armytrix  Vi är den enda Svenska ÅF där du kan handla Armytrix direkt via vår webshop! Armytrix tillverkar fantastiska system i både rostfritt stål samt även i lättviktig Titanium med olika alternativ av ändrör, perfekt passform och ett oemotståndligt ljud! Till en del av systemen medföljer även spjäll samt trådlöst fjärrkontroll för att kunna manövrera spjällens position efter önskemål, samt även i vissa fall är funktionen integrerad med bilens fabrikssystem.
 • Autotech högtryckspump  Amerikanska Autotech är idag den största tillverkaren av högtryckspumpar till bränsle när det gäller VAG koncernen.
 • BMC  BMCs röda sportluftfilter är producerade i helgjutet utförande utan några som helst svetsfogar eller skarvar, vilket ger ett betydligt trevligare utseende, en stabilare konstruktion och materialet har en lång livslängd! Filtret har flera lager bomullväv som är tillverkat på ett speciellt sätt för att släppa igenom en större mängd syre till motorn! På så sätt ökar motoreffekten något genom hela registret! BMC har även Kolifiber insug som är bland dom mer påkostade och finare insugkit man kan köpa på jorden. BMC luftfilter är tvättbara och återanvändningsbara, speciellt rengörningsmedel finns att tillgå.
 • Capristo Exhaust  Capristo använder aktiva avgasventiler som en lösning för att man ska kunna åka komfortabelt och tyst men med en enkel knapp tryckning kunna få bilen att låta aggresivare och mer! Fjärrkontrollen för att styra avgassspjällen är på visa bilar tillval, medan på många bilar går det att använda original styrningen för avgassystemet. Man kan helt klart säga att en bil med Capristo med öppna avgassspjäll hörs på långa håll! Gällande passform och effekt är Capristo ledande bland dom rostfria avgassystems tillverkarna. Många av Capristo avgassytemen är TÜF / EC godkända och uppfyller en mycket hög standard. Alla Capristo avgassystem är tillverkade i 1.4828 (T309) rostfritt stål och är dessutom högglans polerade för hand.
 • CTS Turbo  AK-TUNING har general agentur i Sverige för CTS turbo. Inom kort dyker det upp produkter på webbshoppen från deras sortiment! Under tiden kan ni kontakta oss vid frågor/pris kring sortimentet: Turbo-kit, insug, avgassystem, intercooler, tryckrör m.m.

 • DMC  DMC är unika i sitt slag när det kommer till "styling" till supersportbilar. Där det alltid handlar om kvalité i första hand och allt görs i kolfiber. Prisförfrågning sker enbart per kontakt!
 • Dragy

  Dragys innovativa enhet och App är ett av de bästa verktygen på marknaden för att mäta ditt fordons prestanda.

 • Eventuri  Eventuri utvecklar insug i kolfiber som ger effekt. Eventuri har patenterat sin lösning att omvända den klassiska konstruktionen med ett konat luftfilter som följs av ett rör eller två. Genom att bygga upp en volym i ”kolfibertratten” så skapas ett flöde (så kallat venturi-effekt) som dessutom levererar effekt! Dessutom håller Eventuris insug hög finish med känsla för detaljer ner till minsta clips/klammer och ett trevligt insugsljud som bonus! Ett kolfiber insug för den kräsne!
 • Forge Motorsport  Forge Motorpsort tillverkar dumpventiler, intercoolers, insug m.m.

 • H&R  H&R har ett av världens största sortiment av sänkningsfjädrar. Montera sänkfjädrar från H&R för att ge bilen en lägre tyngdpunkt, förbättrad väghållning och en aggressivare framtoning, samtidigt som man behåller en del komfort! H&R’s sänkningsfjädrar funkar alldeles utmärkt för både bana och i vardagen!
 • Japan Racing  JR-fälgar har tagit marknaden med storm med sitt enorma utbud av mycket prisvärda fälgar. Den moderna designen med djupa kanter och konkava centrum har blivit mycket populär över hela världen. Fälgarna är tillgängliga i diametrar från 17" till 22", och i ett brett område av färger, ET val m.m.

 • Milltek Sport  Engelska Milltek Sport har byggt prestanda avgassystem under mer än 34 år i rostfritt stål (304 kvalité) som dessutom är anti-magnetisk, med bra passform och kvalitet. Milltek erbjuder oftast flera olika utblås att välja mellan: JET, GT, Special, Svarta, ovala osv. Milltek har allt som oftast mängder med lösningar gällande utblås till en del olika bilar/modeller. Sedan kan man till dom flesta system välja bland Resonated (dämpad) eller Non-Resonated (mindre-dämpad). - Resonated systemet låter nästan som original, lite högre, dock med mycket bättre flöde och tillverkat i rostfritt. - Non-Resonated är för den som vill ha lite roligare ljud än original, då detta system blir av med en ljuddämpare (den främre) blir ljudet mycket trevligare. Milltek jobbar även med en lösning där dom behåller vissa bilars aktiva avgasventiler, allt för att man ska kunna justera ljudet själv efter eget tycke och smak. Vid eventuella önskemål, oklarheter eller funderingar så kan ni alltid kontakta oss!
 • Pocketgear (Carya)  Detta är en ny generation laptimer, som inte bara kan mäta bilens prestanda utan också låta dem ladda upp resultaten, jämföra diskutera med varandra. Samt även filma och logga allt tex vid dragracing, vardaglig körning eller bankörning.

 • Racingline Performance  RacingLines produkter är skapade i världens tuffaste utvecklingslab: motorsport. Alla produkter är välutvecklade så att de alltid ger dig den prestanda du behöver när du vill ha den på vägen.
 • Ragazzon  Italienska tillverkaren Ragazzon tillverkar rostfria effekt avgassystem av hög kvalitet (304 rostfritt stål) och passform! Ett väldigt prisvärt sportavgassystem för att få ut ett bättre ljud och för maximal prestanda!
 • RM Motors  RM Motors tillverkar Downpipes av hög kvalité!
 • Scorpion  Sportavgassystem från den Engelska tillverkaren Scorpion Exhausts. I över 20 år har de varit i branschen, samt vunnit en hel del mästerskap inom olika tävlingssammanhang. Scorpion tillverkar främst sportavgassystem till bilar och motorcyklar. Fin kvalité och utmärkt passform rakt igenom!
 • The Turbo Engineers  Tyska The Turbo Engineering (TTE) är idag en marknadsledande leverantör av uppgraderings turbos i originalhus eller byggda runt originalhus. TTE utgår alltid från den största möjliga applikationen som finns till den motor dom ska bygga en turbo till och sedan bygger dom en turbo för snabbare respons och mer effekt.
 • VF Engineering  Kvalitet, passform, finish, driftsäkerhet och extrem prestanda är vad man får med detta kit. VF Engineering använder den senaste Eaton TVS2300 kompressorn med luft/vatten efterkylning. Mycket focus har lagts på att få allt med detta kit att integrera och passa in med Lamborghini Huracan under huven. Allt för att inte se ut som en eftermarknadslösning. Fördelen med denna kompressor lösning är att det är 100% lagg fritt och gasresponsen är extrem.
 • Wagner Tuning  Wagner Tuning är kända för sina högkvalitets intercooler kit, med grym passform och ett flöde bättre än original! Wagner Tuning erbjuder oftast två olika varianter på sina ICs
  Performance: Bar and Plate
  Competition: Tube and Fin

  För effektivare kylning, få motorn att gå svalare och för att kunna kräma ut mer effekt och en hållbar/stabil effekt så är detta ett måste! Passformen är gjord på ett sätt så att du oftast slipper några som helst modifikationer för att monteras.
Visar 1 - 20 av 25 artiklar