Varumärken Det finns 20 varumärken

Visar 1 - 20 av 20 artiklar
 • Akrapovic  Med ett Akrapovic system pratar man bäst effekt, ljud, utseende, vikt, passform och kvalitet. Man tummar inte på något utan allt är helt enkelt på en nivå som ingen annan. Akrapovic samarbetar med bland annat Aston Martin Racing, Audi Motorsport, BMW Motorsport & Porsche mfl.
 • Armytrix  Vi är den enda Svenska ÅF där du kan handla Armytrix direkt via vår webshop! Armytrix tillverkar fantastiska system i både rostfritt stål samt även i lättviktig Titanium med olika alternativ av ändrör, perfekt passform och ett oemotståndligt ljud! Till en del av systemen medföljer även spjäll samt trådlöst fjärrkontroll för att kunna manövrera spjällens position efter önskemål, samt även i vissa fall är funktionen integrerad med bilens fabrikssystem.
 • Autotech högtryckspump  Amerikanska Autotech är idag den största tillverkaren av högtryckspumpar till bränsle när det gäller VAG koncernen.
 • BMC  BMCs röda sportluftfilter är producerade i helgjutet utförande utan några som helst svetsfogar eller skarvar, vilket ger ett betydligt trevligare utseende, en stabilare konstruktion och materialet har en lång livslängd! Filtret har flera lager bomullväv som är tillverkat på ett speciellt sätt för att släppa igenom en större mängd syre till motorn! På så sätt ökar motoreffekten något genom hela registret! BMC har även Kolifiber insug som är bland dom mer påkostade och finare insugkit man kan köpa på jorden. BMC luftfilter är tvättbara och återanvändningsbara, speciellt rengörningsmedel finns att tillgå.
 • Capristo  Capristo använder aktiva avgasventiler som en lösning för att man ska kunna åka komfortabelt och tyst men med en enkel knapp tryckning kunna få bilen att låta aggresivare och mer! Fjärrkontrollen för att styra avgassspjällen är på visa bilar tillval, medan på många bilar går det att använda original styrningen för avgassystemet. Man kan helt klart säga att en bil med Capristo med öppna avgassspjäll hörs på långa håll! Gällande passform och effekt är Capristo ledande bland dom rostfria avgassystems tillverkarna. Många av Capristo avgassytemen är TÜF / EC godkända och uppfyller en mycket hög standard. Alla Capristo avgassystem är tillverkade i 1.4828 (T309) rostfritt stål och är dessutom högglans polerade för hand.
 • CTS Turbo  AK-TUNING har general agentur i Sverige för CTS turbo. Inom kort dyker det upp produkter på webbshoppen från deras sortiment! Under tiden kan ni kontakta oss vid frågor/pris kring sortimentet: Turbo-kit, insug, avgassystem, intercooler, tryckrör m.m.
 • DMC  DMC är unika i sitt slag när det kommer till "styling" till supersportbilar. Där det alltid handlar om kvalité i första hand och allt görs i kolfiber. Prisförfrågning sker enbart per kontakt!
 • Forge Motorsport  Forge Motorpsort tillverkar dumpventiler, intercoolers, insug m.m.

 • Japan Racing  JR-fälgar har tagit marknaden med storm med sitt enorma utbud av mycket prisvärda fälgar. Den moderna designen med djupa kanter och konkava centrum har blivit mycket populär över hela världen. Fälgarna är tillgängliga i diametrar från 17" till 22", och i ett brett område av färger, ET val m.m.
 • Milltek Sport  Engelska Milltek Sport har byggt prestanda avgassystem under mer än 34 år i rostfritt stål (304 kvalité) som dessutom är anti-magnetisk, med bra passform och kvalitet. Milltek erbjuder oftast flera olika utblås att välja mellan: JET, GT, Special, Svarta, ovala osv. Milltek har allt som oftast mängder med lösningar gällande utblås till en del olika bilar/modeller. Sedan kan man till dom flesta system välja bland Resonated (dämpad) eller Non-Resonated (mindre-dämpad). - Resonated systemet låter nästan som original, lite högre, dock med mycket bättre flöde och tillverkat i rostfritt. - Non-Resonated är för den som vill ha lite roligare ljud än original, då detta system blir av med en ljuddämpare (den främre) blir ljudet mycket trevligare. Milltek jobbar även med en lösning där dom behåller vissa bilars aktiva avgasventiler, allt för att man ska kunna justera ljudet själv efter eget tycke och smak. Vid eventuella önskemål, oklarheter eller funderingar så kan ni alltid kontakta oss!
 • Pocketgear (Carya)  Detta är en ny generation laptimer, som inte bara kan mäta bilens prestanda utan också låta dem ladda upp resultaten, jämföra diskutera med varandra. Samt även filma och logga allt tex vid dragracing, vardaglig körning eller bankörning.
 • Racingline Performance

 • Ragazzon

 • RM Motors  RM Motors tillverkar Downpipes av hög kvalité!
 • The Turbo Engineers  Tyska The Turbo Engineering (TTE) är idag en marknadsledande leverantör av uppgraderings turbos i originalhus eller byggda runt originalhus. TTE utgår alltid från den största möjliga applikationen som finns till den motor dom ska bygga en turbo till och sedan bygger dom en turbo för snabbare respons och mer effekt.
 • VF Engineering  Kvalitet, passform, finish, driftsäkerhet och extrem prestanda är vad man får med detta kit. VF Engineering använder den senaste Eaton TVS2300 kompressorn med luft/vatten efterkylning. Mycket focus har lagts på att få allt med detta kit att integrera och passa in med Lamborghini Huracan under huven. Allt för att inte se ut som en eftermarknadslösning. Fördelen med denna kompressor lösning är att det är 100% lagg fritt och gasresponsen är extrem.
 • Wagner Tuning  Wagner Tuning är kända för sina högkvalitets intercooler kit, med grym passform och ett flöde bättre än original! Wagner Tuning erbjuder oftast två olika varianter på sina ICs: Performance: Bar and Plate Compeition: Tube and Fin För effektivare kylning, få motorn att gå svalare och för att kunna kräma ut mer effekt och en hållbar/stabil effekt så är detta ett måste! Passformen är gjord på ett sätt så att du oftast slipper några som helst modifikationer för att montera på sin originalplats. Wagners IC kommer alltid i svart utförande!
Visar 1 - 20 av 20 artiklar